Thursday, October 7, 2010

singuratate

october is blue.

7 comments:

CELLA said...

MINUNĂŢIE !
albastrul e aşa de rece. :(
mie-mi place să-l văd pe Snejinku dormind întins cît e de lung. cînd doarme covrigit "fac cald", nu-mi place să-l văd aşa. şi cel mai tare îmi place să-l ştiu dormind întins pe spate cu lăbuţele adunate a mîngîiere. şi în somn adoră să fie mîngîiat sub bărbiţă :)

Mirela P. said...

Pui scump...
Serafina si-a bagat boticul in blana de pa burtica, inainte de somn, ceea ce prevesteste o iarna timpurie Sunt atat de dulci in somnul lor singur si adanc! :P

vic said...

acesta e locul meu, dar jazz nu e de acord. daca apuc sa ma asez inaintea ei, atunci ea mi se cocoata in brate.

Olivia si Tudor said...

Poti sa profiti ca vine in brate, ca pe vremea asta rece isi gestioneaza mai bine caldura si ne tin bine de cald :) Calorifere cu blana.

simf said...

la noi, octombrie e-n portocaliu - galben - rosu, paturica de fleece de pe balansoar (pusa special pentru felinele noastre), in fata sobei. acolo dorm cate doi motani. nu conteaza ca vreun om isi permite sa le uzurpe locul, ei sunt generosi si-l lasa si pe el, numai ca i se urca torcatori in brate.

Falvo said...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

catalin said...

Buna ziua, va intereseaza un schimb de link-uri cu http://www.jocuripentrucopii12.com ?

Va adaug link-ul pe http://blogjocuri.wordpress.com, http://kidinho.wordpress.com si http://catalinix.blogspot.com iar dvs adaugati http://www.jocuripentrucopii12.com - jocuri pentru copii.O zi buna!


Mail cata@jocuripentrucopii12.com .