Wednesday, May 24, 2017

despre jazz si flori

1. fac curatenie pe balcon, sterg geamuri, motiv pentru care mut scara lui jazz; pe jazz o lasasem in dormitor. nu stiu cind a venit si a luat pozitie si mai ales cind s-a inflamat de schimbare.
cind am luat scara cu tot cu mitza sa o pun la loc, mi-a tras o laba de mi-a rasunat capul. a facut ca un ceainic sub presiune si s-a pregatit sa ma arda din nou. dar n-am stat.
2. in noaptea cu 2 cutremure jazz a dormit omeneste cu capul pe perna, linga mine. abia a 2-a zi cind am citit stirile am inteles de ce.
3. jazz maninca urechile crocante de la biscuiti si piine prajita. poate i-au placut mereu dar eu abia acum am aflat. in schimb nu mai maninca unt. laptele nu i-a placut niciodata, cind se iveste farfuriuta de test in bucatarie, jazz ocoleste pe hall.
4. sub supravegherea lui jazz, asta se maninca, asta nu, infloresc florile pe balcon. unele sunt sfrijite, derutate de vremea cind calda cind rece. plantele aromatice te fac sa plingi, asa ca azi am cumparat cimbrisor de pe piata, inflorit si mirositor a lamiita cind il freci in palma.
despre busuiocul rosu, ce sa vorbesc, o durere. dar anul asta iubesc muscatele. si ele pe mine.


 

 
 


4 comments:

cristina said...

niste rasfataturi!

Laura C. said...

Frumoase flori, pufoasa pisica!

Corina said...

Minunat! Si florile si Jazz!

vic said...

va multumesc ca acordati timp pentru aceste ginduri.