Friday, January 12, 2018

maimutele

imi amintesc perfect atmosfera din vremea lui adrian nastase, cind toate conversatiile aveau acea componenta de misto si golaneala, si nu stiu de ce invitatia de 'a-i numara ouale' ar fi altceva decit miuta incinsa cu faulturi si chiuituri in interiorul partidului care e la guvernare. dar, o deosebire exista: atunci inamicii erau in alte partide, acum fiindca nu au gasit un adversar pe nicaieri, au coborit - ca maimutele - in propria ograda, aratindu-ne cu cine avem de-a face. sa ne arate ca, invingatorii iau tot.

si avalansa degradarii cuprinde toate straturile, fiindca in mentalul social fiecare zice: daca ei pot, pot si eu. sa dau exemple:

1. constat la finele anului trecut, ca dintr-un cont de economii la BCR, in lei, au inceput sa-mi traga comisioanele de 4 lei/luna din suma depusa, fiindca dobinda lor e de 0,15% si nu le acopera pretentiile. nimeni nu m-a anuntat, sunt uimita de spolierea fatisa si fara rusine. ma astept sa-mi spuna ca nu-mi mai dau nici un ban, fiindca nu-i merit! iar ei, da!
presimt ca o sa ajung in mintea premierului tudose sa injur de mama toate bancile cu care romania s-a procopsit. astea-s maimutele finantiste.

2. impozitul local s-a scumpit cu 37 de lei, ceea ce e mult pentru un an. fara anunt, fara explicatii.
asta e dispretul etern al clasei muncitoare psd-iste ajunse la primarie. muncitoare-taranista-penala in vecii vecilor. astea-s maimutele maidaneze.

3. euronews, ne da la stiri: acum citeva zile cu politistul pedofil acoperit de colegii solidari, si a doua oara azi, cu scandalul perechii gay, scandal in care i se refuza dreptul de rezidenta in RO, partenerului american.
chiar in acest moment un tip, asztalos chaba, isi da cu parerea poticnit in engleza, ca romania, daca vrea sa fie europeana trebuie sa se poarte ca europenii.

noi, maimutele europei.

0 comments: