Tuesday, September 8, 2015

scratch

in miezul noptii, sfisiie linistea, tropaitul lui jazz si: scratch-scratch pe primul [vertical], fuga la al doilea [soarecul XXL, dupa usa de la bucatarie] scratch-scratch, si fuguta la al treilea [orizontal] dupa care urmeaza o aterizare in pat. pe mine, unde se nimereste.
nu rateaza nimic, asa crede ea ca trebuie sa faca!?cind vreau sa o iau in brate, jazz fuge la scratch si-si trage ghearele cu si^rg, probabil crede ca urmeaza sa ne batem.
 citeodata, cind are ghearele mari, ramine agatata pe cel vertical, si sta asa pe perete si da din coada si se joaca mieunind a invitatie. nu stiu cum face figura asta.
nu mai stiu a cita generatie de scratch-uri sunt astea, dar imi amintesc de unul care a fost facut ferfenita, ajunsese la lemn, si nici mitzelor maidaneze nu le-a mai placut.
fiind o doamna, la 8 ani jazz nu se mai joaca cu nici o jucarie; eu trebuie sa ma joc cu ea.
leg de o sfoara, bucatelele-esantioane de piele de la incaltamintea cumparata si alerg prin casa. ah da, asta-i place teribil, pielea cu miros proaspat.
si de aici pina la gleznele mele nu e decit un pas: hatz acolo, hatz si dincolo.
citeodata nu apuc sa fug si jazz e foarte incintata, apoi ma linge.
mda.

1 comments:

cristina said...

pai e normal, la cat de putine activitati are o pisica de apartament, cauta sa-si diversifice punctele de interes :) picioarele tale sunt numai bune.